Messcherp: met deze messen snijdt, raspt en fileert u als een Japanse topkok!
- Snijden zonder kracht te zetten
Beschrijving
De Japanse keuken staat bekend om de flinterdunne plakjes vlees, vis en groenten. Geen wonder, want de Japanse keukenmessen worden als de scherpste ter wereld beschouwd! Met de KERAMISCHE MESSENSET 'KYU KABU' kunt ook u snijden, schillen, raspen en fileren als een echte Japanse topkok. Want de zeven keramische messen zijn naar Japans voorbeeld gemaakt. Het extreem scherp geslepen lemmet is gemaakt van gesmeed en gehard staal. Daarnaast hebben ze een witte keramische BIOLON antikleef-coating, waardoor de afgesneden plakjes niet aan het lemmet blijft plakken. De ergonomische heften zijn van wit kunststof; het wit gelakte houten messenblok is voorzien van een beschermende plaat en een voet. Inkepingen in de onderkant van het blok zorgen ervoor dat vocht kan ontsnappen en de messen niet kunnen roesten. Afmeting (l x b x h): ca. 21 x 13 x 36 cm. Messcherp snijden op z'n Japans!
7-delige messenset
- Koksmes, groot (lemmet ca. 20,5 cm)
- Broodmes (lemmet ca. 20,5 cm)
- Vleesmes (lemmet ca. 21 cm)
- Koksmes, middel (lemmet ca. 13 cm)
- Koksmes, klein (lemmet ca. 12,5 cm)
- Santokumes (lemmet ca. 11 cm)
- Schilmes (lemmet ca. 8,5 cm)
Service
- Handboek (international) 1.14 MB Download
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen