Deze retro-pannen horen niet bij het oud ijzer!
Beschrijving
Kent u ze nog uit grootmoeders keuken? IJZEREN PANNEN waren voorheen onderdeel van standaard keuken apparatuur - en vele thuiskoks zweren er vandaag nog op, omdat ijzer pannen zeer hittebestendig zijn. Geen kookpot is meer geschikt voor het aanbraden van karbonades, schnitzels, steaks, etc.! De Traditionele pannen zijn niet alleen maar goed voor vleesbraden: Ook bord gerichte maaltijden worden heerlijk geserveerd in hen. Ze zijn ook geschikt voor alle soorten kookplaten inclusief inductie en voor grills en zelfs voor open vuur. Verkrijgbaar in twee maten: 32 cm (diameter) en 28 cm. In tegenstelling tot de moderne aluminium of keramische pannen kunnen ijzer pannen verkleuren - dit is niet een kwaliteits defect! Roest kan snel en eenvoudig worden verwijderd met staalwol. U wilt uw steak bakken naar alle regels van de kookkunst? Met deze ijzeren kookuitrusting hebt u het "in de pan"!
Eigenschappen
Ijzeren pannen eerst branden!
De ijzeren pannen moeten worden gebrand voor het eerste gebruik (instructies) en worden donkerder met de tijd.
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen