Weer helemaal de trend: eten langer houdbaar maken, net als in oma's tijd
- XXL-glas met 3 liter inhoud
Beschrijving
Vroeger was het vanzelfsprekend dat men na de oogst voorzieningen trof voor de herfst en winter: groenten en fruit werden bewaard, zodat men ook dan vitaminerijk kon eten. Dat is weer helemaal terug! Met de FERMENTATIEPOT MET TOEBEHOREN kunt u komkommers, bieten, rode kool en vele andere gezonde groenten op de traditionele manier bewaren zonder te verhitten, zo blijven de gevoelige vitamines en mineralen op de best mogelijke manier behouden. Naast de grote pot van 3 liter met siliconen deksel en ontluchtingsventiel zijn ook keramische gewichten bij de levering inbegrepen. Afmetingen glazen pot (Ø x h): ca. 13 x 35 cm. Of het nu gaat om gezonde zuurkool of zelfgemaakte rode kool: trakteer uzelf op iets lekkers uit deze glazen pot!
Fermenteren
In tegenstelling tot andere conserveringsmethoden zoals koken of invriezen, is fermentatie de enige methode die geen extra energie vereist. Weken in pekel doodt rottingsbacteriën. Het verkregen melkzuur maakt het ook gemakkelijker verteerbaar. Naast groenten kan fruit ook gefermenteerd worden, door de fructose treedt echter snel alcoholische gisting op.
Wat onze internationale klanten zeggen
5.0 van 5 sterren
Uw productvragen