Extradicker Waffelgenuss: selbst gemachte Brüsseler Waffeln– knusprig, locker und daumendick!
Beschrijving
Wie van wafels houdt, kan ze nauwelijks weerstaan: Brusselse wafels, genoemd naar hun geboortestad, fascineren vooral door de diepe ‘indeukingen‘. Ze nemen heerlijk veel boter of slagroom op – hoewel de Brusselse wafels volgens de traditie puur worden gegeten. Met het WAFELIJZER VOOR BRUSSELSE WAFELS kunt u de Belgische specialiteit nu zelf klaarmaken: duimdikke wafels (ca. 3 cm), vanbuiten krokant vanbinnen luchtig: “alleen al ernaar kijken en het water loopt u in de mond!! Het wafelijzer kan tijdens het bakken worden gekeerd – zo wordt het beste resultaat gegarandeerd. Een hoogwaardige antiaanbaklaag verhindert het vastplakken van het deeg aan de vorm. Bakselafmetingen: ca. 22 x 19,5 cm. Het ijzer kan staand worden opgeborgen; het neemt daardoor nauwelijk ruimte in. Met de extra dikke wafels verrast u iedere gast aan uw kof” etafel – wij wensen u ‘bon appétit’!
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen